Întrebări frecvente (FAQs)

c Extinde tot C Restrânge tot

Cazarea în cămin

Categorie: Cazarea în cămin

Studenţii care doresc să locuiască singuri în cameră de 2 locuri sau 2 persoane în cameră de 3 locuri, mai întâi trebuie să completeze cererea pentru achitarea locului suplimentar, după care să o semneze la decanul facultăţii şi şeful căminului în care locuiesc, cu asumarea obligaţiunii de a achita taxa de cazare pentru locul liber. Cererile vor fi mai întâi analizate de Comisia de Cazare a facultăţii , iar ulterior veţi fi informaţi despre decizia luată.

Descarcă Cererea model

 

Etichetă: loc suplimentar
Categorie: Cazarea în cămin

Da, studenţii străini pot fi cazaţi în căminele UTM pentru perioada de vară. Pentru aceasta trebuie să completeze cererea de mai jos, la cerere să anexeze copia buletinului de identitate şi confirmarea că studiază la o instituţie de învăţământ superioară. Pachetul cu acte trebuie prezentat la Direcţia Socială şi Activităţi Studenţeşti UTM (str.Studenţilor, 5), pentru a fi analizat. Despre decizia Comisiei de Cazare veţi fi informaţi în prealabil.

Cerere model

Etichetă: cazarea pe vară
Categorie: Cazarea în cămin

Pentru a dispune de cazare în cămin pentru perioada de vară, este necesar să complezi cererea de mai jos, care ulterior v-a trebui să o semnezi la decanul facultăţii şi mai apoi la şeful căminului în care urmează să fii cazat.

Descarcă Cererea model

Etichetă: cazarea pe vară
Scroll to Top