Concursul ”Toamna în obiceiurile din Moldova”

Vineri opt noiembrie colaboratorii Direcției Sociale și Activități Studențești și-au sfârșit săptămâna la concursul ”Toamna în obiceiurile din Moldova”. Participanții au pregătit bucate alese și compoziții dedicate anotimpului toamna.

Patru echipe formate din personalul auxiliar UTM alături de șefii de cămine au amenajat câte o masă cu bucate tradiționale din Moldova și au decorat-o cu compoziții de toamnă. Aceștia au fost evaluați de o comisie formată din liderii sindicali ai birourilor din cadrul UTM.

Premiul Mare a revenit echipei căminului nr.1, celor care au prezentat o serie de bucate care obișnuim să le întâlnim pe tot parcursul anului la diverse sărbători. Expoziția a fost completată de o echibană care ilustrează bogățiile Republicii Moldova. În continuare pe locul întâi s-a poziționat echipa căminului nr.2, care a uimit prin compozițiile create din diverse produse alimentare. Pe locul II s-a clasat echipa căminului nr. 13, iar pe locul III echipa căminului nr. 12.

Concursul a fost organizat de către Președintele Biroului Sindical al Direcției Sociale și Activități Studențești, Terentii Elena.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns